Fysiotherapie

Mijn naam is Margreet Hoekstra. In 1999 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik in vele praktijken en in de topsport ervaring opgedaan, waaronder voetbalclub AZ en schaatsmarathonploeg Frisia/DSB. De laatste jaren was ik werkzaam in verschillende fitnesscentra en Healthsclubs. Ook deed ik studies over Oncologie, Hart- en Vaatziekten, COPD en Diabetes.

 

Uiteraard ben ik zelf ook erg sportief. Vanaf mijn jeugd heb ik altijd geschaatst bij de subtop en de Elfstedentocht uitgereden. In 2000 was John Teleng mijn Personal Trainer tijdens de Ultimate Fitness Challenge. Dit resulteerde in een leuk tripje naar Malta met een mooie 14e plaats. De laatste jaren doe ik meer in de vechtsporten en binnen Fitness. Ook geef ik schaatslessen aan kinderen.

 

Fysio Fast Fit is mijn Fysiotherapiepraktijk binnen het sportcentrum van John en Thea Teleng. Tijdens de fysiotherapiebehandeling werk ik met de allernieuwste technieken met wetenschappelijk onderbouwde oefeningen. Hierdoor heeft u veel eerder effect en resultaat. En…voor bijna elke klacht is een oplossing!

 

Voor Fysiotherapie hoeft u geen verwijzing van uw huisarts. Wel dient u zelf bij uw verzekering na te vragen of uw behandeling vergoed wordt. Naast Fysiotherapie geef ik ook Sport- en Ontspanningsmassage. Dit valt niet onder de Fysiotherapie en kan ook niet gedeclareerd worden.

 

Wilt u meer informatie? Kijkt u dan op mijn website of kom gauw een keertje kennis maken.